Békés válás, peren kívüli egyezség, ésszerű megállapodás, kiegyensúlyozott kapcsolatok – avagy Országjáró körút a mediáció népszerűsítéséért –. A Win-Win Válási és Gazdasági Mediátorok Országos Egyesületének gondozásában 2020. I. negyedévében tájékoztató és esetszimulációs körút kezdődik hazánkban.

Egyesületünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy országos szinten népszerűsíti a közvetítői eljárás (mediáció) mibenlétét. Legyen szó párkapcsolati vagy házassági konfliktusokról, válásról, szakmai érdekütközésekről vagy munkatársi vitákról, bajos örökségről, a mediáció módszere érthetően, strukturáltan és hatékonyan világít rá a kapcsolati válságokra, sőt, kezelni is tudja azt.

Az országjáró körúton megismerheti a közvetítői eljárás (mediáció) alapjait, működését, jogi hátterét és olyan elismert szakemberekkel találkozhat, akik valódi szakmai tapasztalattal és gyakorlattal képviseltetik magukat. A rendezvényen nem csak arra lesz lehetősége, hogy megismerje a mediációt, hanem arra is, hogy gyakorlati betekintést nyerjen az eljárásba. A szimulált esetgyakorlatok megtekintése után teret kapnak a személyes megbeszélések, amelynek keretében kérdéseire, felvetéseire, de akár jelenlegi konfliktusos kapcsolatának kezelésének mikéntjére is választ kap.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levélben jelezze részvételi szándékát. A tárgy mezőben kérjük, tüntesse fel, hogy az Országjáró Körút melyik állomásán (a város neve) szeretne részt venni. Kérjük, hogy csak abban az esetben jelentkezzen, ha részt is kíván venni a rendezvényen, mert a férőhelyek száma korlátozott.

A lenti linkekre kattintva további részleteket olvashat.

Tatabánya, 2020.02.20.

Szeged, 2020.02.27.

Budapest, szervezés alatt