A legtöbbekre kiterjedő bevételveszteség miatt mostantól visszavonásig nincsenek mindenkire vonatkozó árak a Hatszemközt szolgáltatásai esetében. A közös felelősségvállalás talán a legfontosabb lépés, így mostantól kérdés nélkül mindenki annyit fizet (ha tud) a mediációért, amennyi belefér.

A kialakult járványhelyzetre tekintettel a mai naptól minden mediációs ülés online zajlik, Skype-on vagy telefonon keresztül.

Keressen telefonon, e-mailen vagy Facebookon és megbeszéljük a részleteket. 

A Win-Win Válási és Gazdasági Mediátorok Országos Egyesülete állásfoglalása a 2019. decemberben elfogadott „salátatörvénnyel” kapcsolatban. Állásfoglalásunkat az teszi indokolttá, hogy Egyesületünk tagjai között gyakorló mediátorok és coachok is vannak, a pánikhelyzet pedig kezd eluralkodni szakmai berkekben.

Békés válás, peren kívüli egyezség, ésszerű megállapodás, kiegyensúlyozott kapcsolatok – avagy Országjáró körút a mediáció népszerűsítéséért –. A Win-Win Válási és Gazdasági Mediátorok Országos Egyesületének gondozásában 2020. I. negyedévében tájékoztató és esetszimulációs körút kezdődik hazánkban.

A Win-Win Válási és Gazdasági Mediátorok Országos Egyesületének tagjai kivétel nélkül nagyszerű szakemberek, akik elkötelezettek a mediáció hazai népszerűsítésében. Megtiszteltetés, hogy a legutóbbi egyesületi közgyűlésen az Egyesület alelnökévé választottak meg, mert együtt többet tehetünk.